Mondi Talen
VacaturesUitbreiding organisatie
U vindt vestigingen van Mondi Talen in de regio's Brabant, Groningen, en Zuid-Holland.

Profiel Mondi Talen
Mondi Talen heeft zich inmiddels met een sterke naam op het gebied van talen en communicatie geprofileerd. De vestigingen werken volgens een uniforme werkwijze die het mogelijk maakt continue goede kwaliteit te bieden in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De organisatie wordt vertegenwoordigd door deskundige talen- en communicatieprofessionals met uiteenlopende disciplines (taal- en communicatiedocenten, tekstschrijvers, redacteuren, tolken en vertalers). Onze vestigingsmanagers hebben maar één passie: talen en communicatie.

Kandidaten voor nieuwe vestigingen
Voor nieuwe vestigingen is Mondi Talen op zoek naar talen- en communicatieprofessionals, die bereid zijn volgens de uniforme formule van Mondi Talen hun zelfstandige onderneming te runnen. Onder de vlag van Mondi Talen profiteert u van de uitwisseling van wederzijdse kennis en ervaring tussen uzelf en uw collega's. Als vestigingsmanager bent u zelf verantwoordelijk voor uw opdrachten. Mondi Talen is een samenwerkingsverband.

Enthousiast?
Bent u een talen- of communicatieprofessional, die een grote zelfstandigheid waardeert en de ambitie heeft een succesvolle onderneming op te bouwen? En heeft u daarnaast een hbo- of universitaire opleiding genoten in een vakgebied van talen en communicatie? Neemt u dan contact op met Mondi Talen voor meer informatie. U kunt ons bellen op nummer 06 11848280.

Taaldocenten
Op dit moment hebben wij geen vacatures, maar hebben wij nog wel behoefte aan uitbreiding van enkele van onze bestanden. Daarom vragen wij ervaren, freelance docenten Nederlands en NT2, Engels, Frans en Duits te reageren en hun CV naar te sturen. Ervaring in taaltrainingen voor de zakelijke markt is een vereiste.

Van de kandidaten vragen wij het volgende:

  • U bent (near) native speaker
  • U heeft kennis van taaltheorieën
  • U heeft ervaring in lesmateriaal-ontwikkeling

  • U bent enthousiast en flexibel

  •  

Denkt u als docent in aanmerking te komen, stuur dan uw sollicitatie met CV naar:

Mondi Talen Brabant

t.a.v. drs. Lian Pelkmans

Vaartweg 110

5106 NE Dongen

lianpelkmans[at]monditalen[dot]nl

               

 

 
Terug naar Homepage


Tekst en Beeld | Trainingen | Zakelijke Communicatie

Informatie